Hakkımızda


1998 yılında Bursa’da kurulan Tamöz Forklift, kuruluşundan bu zamana kadar Türkiye’nin değerlerinden biri olan Sanko Holding’ in, forklift ve istifleme araçlarının satış, servis ve yedek parça hizmetlerini başarıyla devam ettirmektedir.

Tamöz Forklift’ in ürün yelpazesinde; dünyanın en çok tercih edilen forklift markalarından DOOSAN-DAEWOO forkliftlerinin satışı, servisi ve her türlü satış sonrası hizmetleri; istifleme araçları ve transpalet satışı, forklift kiralama ve takas imkanları bulunmaktadır.

Tamöz Forklift, Sanko Holding’in gücünü de arkasına alarak, yüksek oranda yedek parça bulunabilirlik oranı ile müşterilerine hızlı, sorunsuz ve kaliteli hizmeti uygun fiyat ve avantajlarla sunmaktadır. Müşterilerine kaliteli ve zamanında çözüm sunabilmek için personelinin eğitimine önem vererek servis araç ve ekipmanlarını sürekli güçlendirmektedir.

Tamöz Forklift, deneyimli personeliyle dürüst ve kaliteli hizmeti her zaman ilke edinerek, satışını yaptığı ürünlerin ve verdiği hizmetin arkasında durarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Forklift satış ve servis hizmetlerinin yanı sıra ikinci el forklift satışı, takas ve kiralama hizmetleriyle gelişen sanayimizin her alanına hizmet ulaştırarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir.