Yedek Parça


Forklift alırken dikkat edilmesi gereken en önemli etkenlerden birisi de, yedek parça bulunabilirlik oranının yüksek olmasıdır. Yedek parça ağı geniş olmayan düşük kalitedeki uygun fiyatlı makinaları satın almak kısa vadede karlı görünse de uzun vadede iş ve zaman kaybı olarak tüketiciye yansıyacaktır. Bu yüzden forklift satın alırken, alınan forkliftin yedek parçasının yaygın olması dikkat edilmesi gereken hususlardandır.

Kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeyen Tamöz forklift, sahip olduğu makina parkına ait DOOSAN Forklift yedek parça stoğu ile siz değerli kullanıcılarımıza hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi birincil hedef olarak kabul etmiştir. Amacımız son teknoloji ile üretilen orjinal parçaları en hızlı şekilde ve en uygun maliyetle sizlere ulaştırmaktır.

Önem arz eden bir diğer konu da kullanılan parçanın makinanıza uyumlu orijinal yedek parça olmasıdır. Orijinal olmayan yedek parçaların imalat kalitesi, kullanılan malzeme, teknoloji düzeyi ve makinaya uygunluğu asla makina üreticisine ait orjinal parça kalite seviyesinde olamaz.

Bu nedenle orijinal yedek parça kullanan bütün müşteriler şu avantajlardan faydalanırlar;

  • Parçalar özellikle sizin aracınız için geliştirilmiştir.
  • Güvenilir, uzun ömürlü parçalar.
  • Yüksek performans ve kalite.
  • Yüksek verimlilik ve uzun vadede düşük maliyet.